Gastrită, sau ulcer gastric? În seara aceasta, de la 20.30, LIVE cu doctor Paula Popiel!

Despre gastrită și ulcer gastric, dar și despre alte afecțiuni digestive, despre definiția unei alimentații sănătoase și soluțiile care ne sunt la îndemână pentru a preveni eventualele probleme cauzate de excesele frecvente în perioada Sărbătorilor de Paște, discutăm în această seară, cu doamna doctor Paula Popiel, de la ora 20.30, LIVE pe canalul de Youtube Portalmed și pe pagina de Facebook Portalmed.

Cauzele declanșatoare ale gastritei și ulcerului

Gastrita este determinată de perturbarea echilibrului dintre mucusul protectiv și acidul gastric. Principalele cauze pot fi: infecția cu Helicobacter Pylori – în cazul ulcerului; candidoză, paraziți, medicamente, refluxul biliar care poate irita mucoasa, consumul exagerat de alcool, stresul care conduce către apariția „gastritei de stres”, imunitatea dezechilibrată, care poate determina gastrita autoimună.

Gastrita și ulcerul apar cu precădere după vârsta de 30 de ani

Semnele și simptomele gastritei și ale ulcerului gastric sunt asemănătoare, cu mici diferențe, despre care doamna doctor ne va vorbi în această seară, de la ora 20.30. În majoritatea cazurilor de gastrită și ulcer, cele mai frecvente simptome sunt: senzația de sațietate precoce, greața și vărsăturile, durerile localizate în abdomenul superior, senzația permanentă de balonare, senzația constantă de indigestie.

Despre gastrită și ulcer, în direct cu doctor Paula Popiel: 15 aprilie, de la 20.30

Pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube PortalMed, puteți urmări emisiunea dedicată bolilor stomacului. În fiecare seară, de luni până vineri, doctor Paula Popiel intră în direct cu voi și vă răspunde la întrebările care vă preocupă!

Adaugă un comentariu

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH