CORONAVIRUSMedicamente și dispozitive medicaleȘtiri de ultimă orăŞTIRI MEDICALE

Sanofi a încheiat al treilea parteneriat pentru producția vaccinurilor anti-COVID-19

Sanofi își va pune la dispoziția companiei Moderna fabrica din Ridgefield, New Jersey, pentru a efectua umplerea și finisarea a până la 200 de milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 Moderna, începând din septembrie 2021.

„De la începutul pandemiei, ne-am mobilizat pe mai multe fronturi și ne-am arătat solidari cu întreaga industrie”, a declarat Paul Hudson, director executiv Sanofi. „Suntem una dintre puținele companii farmaceutice care valorificăm numeroase parteneriate industriale pentru a îmbunătăți oferta globală și accesul la vaccinurile COVID-19, în paralel continuând să dezvoltăm și cele două formule proprii de vaccinuri anti-COVID-19. Aș dori, de asemenea, să recunosc contribuțiile Departamentului de Sănătate și Servicii Umane și ale administrației Biden pentru a facilita acest nou parteneriat. ”

Acesta este cel de-al treilea angajament al Sanofi de a oferi asistență pentru producție companiilor care au deja vaccinuri autorizate. La începutul acestui an, Sanofi a anunțat că va oferi sprijin companiei BioNTech pentru producția a 125 de milioane de doze destinate țărilor Uniunii Europene. În februarie, Sanofi a anunțat că una dintre fabricile sale din Franța va sprijini Johnson & Johnson pentru producerea vaccinului anti-COVID-19 la o rată de aproximativ 12 milioane de doze pe lună.

Sursa: https://www.sanofi.com/en/media-room/press-releases/2021/2021-04-26-13-00-00-2216648

Articole recomandate
CORONAVIRUSInformări oficialeȘtiri de ultimă orăŞTIRI MEDICALE

O nouă tranșă de vaccin Pfizer ajunge luni în țară

1 Minute
Luni, 10 mai a.c., România va primi o nouă tranșă de vaccin produs de compania Pfizer BioNTech, care constă în…
ŞTIRI MEDICALE

Consumul de prebiotice reduce nivelul de anxietate

1 Minute
Consumul zilnic de galactoligozaharide (prebiotice cu rol de întărire a sănătății organismului), timp de patru săptămâni, poate reduce nivelul anxietății…
CORONAVIRUSInformări oficialeȘtiri de ultimă orăŞTIRI MEDICALE

UE va aproba noi tratamente împotriva COVID-19

1 Minute
Comisia Europeană intenționează să autorizeze, până în luna octombrie a.c., trei noi medicamente pentru tratamentul împotriva COVID-19. De asemenea, va…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *