CORONAVIRUSMedicamente și dispozitive medicaleȘtiri de ultimă orăŞTIRI MEDICALE

Sanofi a încheiat al treilea parteneriat pentru producția vaccinurilor anti-COVID-19

Sanofi își va pune la dispoziția companiei Moderna fabrica din Ridgefield, New Jersey, pentru a efectua umplerea și finisarea a până la 200 de milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 Moderna, începând din septembrie 2021.

„De la începutul pandemiei, ne-am mobilizat pe mai multe fronturi și ne-am arătat solidari cu întreaga industrie”, a declarat Paul Hudson, director executiv Sanofi. „Suntem una dintre puținele companii farmaceutice care valorificăm numeroase parteneriate industriale pentru a îmbunătăți oferta globală și accesul la vaccinurile COVID-19, în paralel continuând să dezvoltăm și cele două formule proprii de vaccinuri anti-COVID-19. Aș dori, de asemenea, să recunosc contribuțiile Departamentului de Sănătate și Servicii Umane și ale administrației Biden pentru a facilita acest nou parteneriat. ”

Acesta este cel de-al treilea angajament al Sanofi de a oferi asistență pentru producție companiilor care au deja vaccinuri autorizate. La începutul acestui an, Sanofi a anunțat că va oferi sprijin companiei BioNTech pentru producția a 125 de milioane de doze destinate țărilor Uniunii Europene. În februarie, Sanofi a anunțat că una dintre fabricile sale din Franța va sprijini Johnson & Johnson pentru producerea vaccinului anti-COVID-19 la o rată de aproximativ 12 milioane de doze pe lună.

Sursa: https://www.sanofi.com/en/media-room/press-releases/2021/2021-04-26-13-00-00-2216648

Articole recomandate
Informări oficialeŞTIRI MEDICALE

Modificări importante în sistemul de asigurări de sănătate. Persoanele de orice vârstă își vor putea face gratuit analize medicale şi investigaţii

2 Minute
Persoanele din toate categoriile de vârstă, începând cu doi ani, vor avea acces, o dată pe an, la servicii şi…
ŞTIRI MEDICALEStudii clinice

Cercetătorii au folosit cu succes "inimi reanimate" pentru transplanturile de cord

2 Minute
O nouă metodă de transplant a inimii a fost testată cu succes în SUA, potrivit unui studiu clinic publicat recent…
ŞTIRI MEDICALEStudii clinice

O oră de exerciții fizice pe zi reduce cu 74% riscul de a dezvolta diabet de tip 2

2 Minute
Un nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Sydney, Australia, arată că activitățile fizice regulate pot reduce riscul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *