OMS avertizează: Folosirea îndulcitorilor pentru a slăbi reprezintă un pericol pentru sănătate
Organizația Mondială a Sănătății (OMS) trage un semnal de alarmă cu privire la folosirea îndulcitorilor fără zahăr (NSS) pentru pierderea…
Organizația Mondială a Sănătății (OMS) trage un semnal de alarmă cu privire la folosirea îndulcitorilor fără zahăr (NSS) pentru pierderea…
Consumul de broccoli sau varză ar limita severitatea alergiilor pielii, arată un studiu recent realizat de Institutul Naţional pentru Sănătate…
Măsurile eficiente de prevenire și control al infecțiilor, inclusiv igiena mâinilor, previn 70% din infecțiile asociate asistenței medicale (IAAM), contribuind…
Ministerul Sănătăţii face demersuri pentru compensarea unor produse vaccinale în cazul adulţilor, a anunțat recent secretarul de stat în Minister,…
Persoanele nocturne, care adorm noaptea târziu, sunt mai predispuse la stres și la a dezvolta comportamente riscante, cum ar fi…
Administrarea antibioticelor înainte de masă sau după masă reprezintă un factor deosebit de important pentru asigurarea eficacităţii tratamentului şi reducerea…
Țânţarii din specia Aedes, care transmit boli virale precum febra Dengue, Zika sau febra Chikunguna, sunt tot mai răspândiți în…
Parcurgerea a 8.000 de pași – aproximativ 6,4 kilometri – în una sau două zile pe săptămână poate reduce semnificativ…
Consumul de alimente ce sunt bogate în magneziu poate contribui la o mai bună sănătate cerebrală pe parcursul vieții, arată…
Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunțat recent că în curând COVID-19 va fi comparabil cu pericolul gripei sezoniere. ”Mă bucur…