Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” angajează medici pentru UPU

PortalMed Logo

 

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” angajează pentru perioada stării de alertă, fără concurs, patru medici pentru Unitatea de Primiri Urgențe.

Astfel, potrivit anunțului, unitatea medicală are vacante două posturi de medici primari (specialitatea pediatrie), un post de medic specialist și unul de medic primar (specialitatea medicină de urgență). Depunerea dosarelor a început în data de 4 noiembrie, data limită fiind 6 noiembrie, iar selecția va avea loc în data de 9 noiembrie.

„Încadrarea se face prin ordin al ministrului sănătății și încetează de drept în cel mult 30 de zile de la data încetării stării de alertă, în conformitate cu prevederile art. 11 din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. În situația în care se depun mai multe dosare pentru un singur post, iar după selecția dosarelor sunt admiși mai mulți candidați, se organizează probă de interviu în data de 10.11.2020 ”, se arată în anunțul de angajare.

 

Sursa: https://spitalulgrigorealexandrescu.ro/runos/angajare-perioada-determinata-medic-primar-medic-specialist-upu/

Adaugă un comentariu

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH