CORONAVIRUSInformări oficialeȘtiri de ultimă orăŞTIRI MEDICALE

Companiile private își vor putea vaccina angajații la sediu

Premierul României, Florin Cîțu, a declarat că pe lista priorităților pe timp de pandemie se află și acordarea posibilității companiilor private de a-și vaccina propriii angajați la sediu.

De asemenea, se ia în calcul extinderea vaccinării și la membrii familiilor acestora.

Declarațiile au fost făcute în cadrul videoconferinței „Bursa în anul crizei sanitare și al incertitudinilor economice”:

„Companiile private vor avea posibilitatea să își facă centre de vaccinare la sediu, să își vaccineze angajații. Vom vedea, poate putem să extindem și la membrii familiei, vedem care va fi forma finală. Dar cert este că vom face vaccinul cât mai accesibil. Deci dozele de vaccin vor fi cât mai accesibile pentru fiecare cetățean. Vom face prin companii, prin centre, așa cum am spus, drive-through, centre care sunt deschide non-stop etc. Dozele există, lumea trebuie să se vaccineze. Eu, poate mai mult ca oricine, vreau să revenim la normalitate”.

Articole recomandate
CORONAVIRUSInformări oficialeȘtiri de ultimă orăŞTIRI MEDICALE

O nouă tranșă de vaccin Pfizer ajunge luni în țară

1 Minute
Luni, 10 mai a.c., România va primi o nouă tranșă de vaccin produs de compania Pfizer BioNTech, care constă în…
ŞTIRI MEDICALE

Consumul de prebiotice reduce nivelul de anxietate

1 Minute
Consumul zilnic de galactoligozaharide (prebiotice cu rol de întărire a sănătății organismului), timp de patru săptămâni, poate reduce nivelul anxietății…
CORONAVIRUSInformări oficialeȘtiri de ultimă orăŞTIRI MEDICALE

UE va aproba noi tratamente împotriva COVID-19

1 Minute
Comisia Europeană intenționează să autorizeze, până în luna octombrie a.c., trei noi medicamente pentru tratamentul împotriva COVID-19. De asemenea, va…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *