CORONAVIRUSŞTIRI MEDICALE

STADA România mulțumește medicilor și asistenților din prima linie!

În timp ce noi #stămacasă, ei sunt în prima linie a luptei cu pandemia. Pentru medicii, asistentele medicale și întreg personalul medical din spitale și policlinici, respect! Mulțumim!

Compania STADA România și Walmark – o companie a grupului STADA, derulează o campanie prin care își manifestă recunoștința față de angajamentul și eforturile depuse de cadrele medicale. Este o perioadă dificilă pentru omenire. Lucrurile se schimbă cu o viteză nemaiîntâlnită până acum. Viața, așa cum o trăiam până de curând, se schimbă și ea. Pericolul cu care ne confruntăm este, probabil, cea mai mare provocare mondială de sănătate publică a zilelor noastre. Și, în aceste momente, unii dintre noi stau drepți în fața pericolului. Aceștia sunt medicii și asistenții medicali din spitale și policlinici. Ei sunt prima linie de apărare în lupta cu aceast inamic nevăzut.

Nu puțini sunt cei care s-au infectat la datorie. Din păcate, s-au înregistrat inclusiv cazuri de decese în rândul personalului medical. Este greu de imaginat un sacrificiu mai mare pe care îl poate face un profesionist dedicat meseriei sale și protejării sănătății semenilor săi. Suntem cu gândurile alături de familiile acestor eroi.

Printre medici, asistenți și personalul auxiliar din spitale sunt și părinți care nu și-au mai văzut sau ținut în brațe copiii de săptămâni întregi. Au ales să își ducă vocația până la capăt: să apere și să protejeze viața și sănătatea noastră, a tuturor. Nu de puține ori, sufletul lor mare își calcă pe inimă, atunci când vine vorba despre viața lor personală. Ei sunt cei care nu se opresc. Ei sunt cei care își urmează visul. Ei sunt cei pe care fiecare dintre noi știe că poate conta.

Trăim o perioadă în care este esențial să fim solidari, responsabili, dar și recunoscători celor care au ales să își dedice viața salvării celorlalți.

De aceea, STADA România și Walmark au creat un altfel de spot, prin care își manifestă aprecierea, mulțumirea și respectul față de întregul personal medical din linia întâi.Articole recomandate
ŞTIRI MEDICALE

Un cardiolog renumit în SUA a numit 5 alimente pe care nu le mănâncă niciodată

3 Minute
Cardiologul Harmony Reynolds, medic renumit în Statele Unite ale Americii, spune că evită să consume alimente precum chipsurile de cartofi,…
ŞTIRI MEDICALE

Care este cantitatea de apă pe care o persoană trebuie să o bea într-o zi? O nouă cercetare vine cu lămuriri

3 Minute
Se spune că oamenii trebuie să bea opt pahare de apă pe zi, adică echivalentul a doi litri de apă,…
ŞTIRI MEDICALE

Schimbările climatice vor favoriza răspândirea bolilor infecţioase, avertizează specialiștii

1 Minute
Schimbările climatice vor sfârși prin a ucide oameni, prin propagarea bolilor infecțioase, avertizează Fondul Global de Combatere a SIDA, Tuberculozei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *