ŞTIRI MEDICALE

Un hotel din Republica Dominicană a transformat un etaj întreg al hotelului în spital pentru turiști

Este evident că pandemia a influențat toate domeniile și continuă să ne schimbe viața și obiceiurile. Mai multe hoteluri din lume oferă acum turiștilor servicii medicale complete, incluse în pachetele turistice.

Un hotel din Republica Dominicană primește turiști pe baza unui test negativ Covid-19 și le oferă, în caz de nevoie, servicii medicale complete la un etaj al hotelului, transformat complet în spital. Un alt hotel, din Dubai, oferă turiștilor realizarea testului PCR chiar în camera de hotel, iar angajații hotelului au pregătire medicală, astfel încât pot să realizeze toate procedurile medicale în condiții optime. La un alt hotel, turiștii nu numai că îți pot programa consultații medicale de specialitate în timpul vacanței, dar au acces la serviciile medicale oferite, timp de o lună după ce vacanța lor s-a încheiat.

Mai multe hoteluri și resorturi din lume vin acum în întâmpinarea turiștilor cu servicii medicale complete și se asigură că vacanța turiștilor nu este întreruptă de o eventuală îmbolnăvire de Covid. Unele unități de cazare oferă acoperirea integrală a costurilor ce pot decurge din infectarea cu Covid-19. Asistența medicală completă face parte, de obicei, din pachetele hotelurilor și resorturilor de lux, și se regăsește în ofertele de tip all-inclusive.

Sursa: cnn. com

Articole recomandate
Informări oficialeŞTIRI MEDICALE

Modificări importante în sistemul de asigurări de sănătate. Persoanele de orice vârstă își vor putea face gratuit analize medicale şi investigaţii

2 Minute
Persoanele din toate categoriile de vârstă, începând cu doi ani, vor avea acces, o dată pe an, la servicii şi…
ŞTIRI MEDICALEStudii clinice

Cercetătorii au folosit cu succes "inimi reanimate" pentru transplanturile de cord

2 Minute
O nouă metodă de transplant a inimii a fost testată cu succes în SUA, potrivit unui studiu clinic publicat recent…
ŞTIRI MEDICALEStudii clinice

O oră de exerciții fizice pe zi reduce cu 74% riscul de a dezvolta diabet de tip 2

2 Minute
Un nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Sydney, Australia, arată că activitățile fizice regulate pot reduce riscul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *