ŞTIRI MEDICALE

Un hotel din Republica Dominicană a transformat un etaj întreg al hotelului în spital pentru turiști

Este evident că pandemia a influențat toate domeniile și continuă să ne schimbe viața și obiceiurile. Mai multe hoteluri din lume oferă acum turiștilor servicii medicale complete, incluse în pachetele turistice.

Un hotel din Republica Dominicană primește turiști pe baza unui test negativ Covid-19 și le oferă, în caz de nevoie, servicii medicale complete la un etaj al hotelului, transformat complet în spital. Un alt hotel, din Dubai, oferă turiștilor realizarea testului PCR chiar în camera de hotel, iar angajații hotelului au pregătire medicală, astfel încât pot să realizeze toate procedurile medicale în condiții optime. La un alt hotel, turiștii nu numai că îți pot programa consultații medicale de specialitate în timpul vacanței, dar au acces la serviciile medicale oferite, timp de o lună după ce vacanța lor s-a încheiat.

Mai multe hoteluri și resorturi din lume vin acum în întâmpinarea turiștilor cu servicii medicale complete și se asigură că vacanța turiștilor nu este întreruptă de o eventuală îmbolnăvire de Covid. Unele unități de cazare oferă acoperirea integrală a costurilor ce pot decurge din infectarea cu Covid-19. Asistența medicală completă face parte, de obicei, din pachetele hotelurilor și resorturilor de lux, și se regăsește în ofertele de tip all-inclusive.

Sursa: cnn. com

Articole recomandate
ŞTIRI MEDICALEStudii clinice

10.000 de pași pe zi pot reduce la jumătate riscul de demență

3 Minute
Demența afectează peste 55 de milioane de oameni din întreaga lume și este a șaptea cauză de deces la nivel…
ŞTIRI MEDICALEStudii clinice

Persoanele care beau 2-3 cești de cafea în fiecare zi ar putea trăi mai mult, arată un studiu

3 Minute
Un studiu amplu, realizat pe 449.563 de persoane, arată că cei care beau cafea zilnic tind să trăiască mai mult,…
ŞTIRI MEDICALEStudii clinice

Îndulcitorii cu zero calorii pot crește riscul de boli cardiovasculare, arată un studiu de mare amploare

3 Minute
Un studiu, realizat pe o perioadă de peste 10 ani, a evaluat utilizarea de către consumatori a îndulcitorilor artificiali.  Cercetarea,…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.