ŞTIRI MEDICALE

Un hotel din Republica Dominicană a transformat un etaj întreg al hotelului în spital pentru turiști

Este evident că pandemia a influențat toate domeniile și continuă să ne schimbe viața și obiceiurile. Mai multe hoteluri din lume oferă acum turiștilor servicii medicale complete, incluse în pachetele turistice.

Un hotel din Republica Dominicană primește turiști pe baza unui test negativ Covid-19 și le oferă, în caz de nevoie, servicii medicale complete la un etaj al hotelului, transformat complet în spital. Un alt hotel, din Dubai, oferă turiștilor realizarea testului PCR chiar în camera de hotel, iar angajații hotelului au pregătire medicală, astfel încât pot să realizeze toate procedurile medicale în condiții optime. La un alt hotel, turiștii nu numai că îți pot programa consultații medicale de specialitate în timpul vacanței, dar au acces la serviciile medicale oferite, timp de o lună după ce vacanța lor s-a încheiat.

Mai multe hoteluri și resorturi din lume vin acum în întâmpinarea turiștilor cu servicii medicale complete și se asigură că vacanța turiștilor nu este întreruptă de o eventuală îmbolnăvire de Covid. Unele unități de cazare oferă acoperirea integrală a costurilor ce pot decurge din infectarea cu Covid-19. Asistența medicală completă face parte, de obicei, din pachetele hotelurilor și resorturilor de lux, și se regăsește în ofertele de tip all-inclusive.

Sursa: cnn. com

Articole recomandate
ŞTIRI MEDICALEStudii clinice

Cancerul de sân: Majoritatea femeilor nu conștientizează sau subestimează factorii de risc ce duc la apariția bolii

2 Minute
Cancerul de sân este cel mai frecvent diagnosticat cancer la nivel global și, potrivit cercetătorilor de la Agenția Internațională pentru…
Informări oficialeŞTIRI MEDICALE

Persoanele care vor să se vaccineze împotriva gripei sezoniere o pot face și în farmacii

2 Minute
Vaccinarea antigripală a început şi în farmaciile comunitare autorizate în acest sens de către Ministerul Sănătăţii în cadrul unui program…
Informări oficialeŞTIRI MEDICALE

Recomandări ale Ministerului Sănătății în contextul instituirii stării de alertă epidemiologică din cauza gripei

2 Minute
Primele două decese au fost înregistrate din cauza gripei, între care o femeie de 25 de ani care nu avea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *