ŞTIRI MEDICALE

A avut loc întâlnirea farmaciștilor din București și Giurgiu

Sâmbătă, 5 martie 2022, a avut loc, la Giurgiu, întâlnirea farmaciștilor din Giurgiu și București, în cadrul evenimentului organizat de Colegiul Farmaciștilor Giurgiu și susținut de compania STADA.

Domnul Profesor Dumitru Lupuleasa a susținut o prezentate în cadrul căreia au fost dezbătute provocările profesiei de farmacist și a indicat soluții și modalități prin care farmaciștii își pot desfășura activitatea mai eficient.

De asemenea, au fost discutate acțiunile care pot fi realizate de farmaciști și farmacii, în contextul actual, pentru sprijinirea victimelor crizei din Ucraina. Toți participanții și-au arătat îngrijorarea față de evenimentele actuale, dar și disponibilitatea de a se implica și de a ajuta. Au fost identificate mai multe direcții de sprijin care pot fi implementate imediat și care ar putea ajuta la reducerea efectelor devastatoare ale războiului.

STADA susține formarea continuă a profesioniștilor din domeniul medical, sprijină dialogul și schimbul de informații, atât prin evenimente cu participare fizică, cât și prin conferințe organizate în spațiul digital, cu instrumentele de comunicare moderne și eficiente.

Articole recomandate
Informări oficialeŞTIRI MEDICALE

Modificări importante în sistemul de asigurări de sănătate. Persoanele de orice vârstă își vor putea face gratuit analize medicale şi investigaţii

2 Minute
Persoanele din toate categoriile de vârstă, începând cu doi ani, vor avea acces, o dată pe an, la servicii şi…
ŞTIRI MEDICALEStudii clinice

Cercetătorii au folosit cu succes "inimi reanimate" pentru transplanturile de cord

2 Minute
O nouă metodă de transplant a inimii a fost testată cu succes în SUA, potrivit unui studiu clinic publicat recent…
ŞTIRI MEDICALEStudii clinice

O oră de exerciții fizice pe zi reduce cu 74% riscul de a dezvolta diabet de tip 2

2 Minute
Un nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Sydney, Australia, arată că activitățile fizice regulate pot reduce riscul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *