ŞTIRI MEDICALE

A avut loc întâlnirea farmaciștilor din București și Giurgiu

Sâmbătă, 5 martie 2022, a avut loc, la Giurgiu, întâlnirea farmaciștilor din Giurgiu și București, în cadrul evenimentului organizat de Colegiul Farmaciștilor Giurgiu și susținut de compania STADA.

Domnul Profesor Dumitru Lupuleasa a susținut o prezentate în cadrul căreia au fost dezbătute provocările profesiei de farmacist și a indicat soluții și modalități prin care farmaciștii își pot desfășura activitatea mai eficient.

De asemenea, au fost discutate acțiunile care pot fi realizate de farmaciști și farmacii, în contextul actual, pentru sprijinirea victimelor crizei din Ucraina. Toți participanții și-au arătat îngrijorarea față de evenimentele actuale, dar și disponibilitatea de a se implica și de a ajuta. Au fost identificate mai multe direcții de sprijin care pot fi implementate imediat și care ar putea ajuta la reducerea efectelor devastatoare ale războiului.

STADA susține formarea continuă a profesioniștilor din domeniul medical, sprijină dialogul și schimbul de informații, atât prin evenimente cu participare fizică, cât și prin conferințe organizate în spațiul digital, cu instrumentele de comunicare moderne și eficiente.

Articole recomandate
ŞTIRI MEDICALE

Care este cantitatea de apă pe care o persoană trebuie să o bea într-o zi? O nouă cercetare vine cu lămuriri

3 Minute
Se spune că oamenii trebuie să bea opt pahare de apă pe zi, adică echivalentul a doi litri de apă,…
ŞTIRI MEDICALE

Schimbările climatice vor favoriza răspândirea bolilor infecţioase, avertizează specialiștii

1 Minute
Schimbările climatice vor sfârși prin a ucide oameni, prin propagarea bolilor infecțioase, avertizează Fondul Global de Combatere a SIDA, Tuberculozei…
ŞTIRI MEDICALE

Doi bebeluși gemeni s-au născut din embrioni congelați acum 30 de ani

2 Minute
O pereche de gemeni s-a născut din embrioni înghețați acum mai bine de 30 de ani. Ar putea fi un…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *