CORONAVIRUSȘtiri de ultimă orăŞTIRI MEDICALE

Sanofi și GSK au început studiile clinice pentru vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat în colaborare

Companiile farmaceutice Sanofi și GSK au anunțat reluarea studiilor clinice pentru vaccinul pe care l-au dezvoltat împreună, după ce la finalul anului trecut rezultatele nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor.

Astfel, a fost nevoie de cercetări suplimentare, care să conducă la îmbunătățirea formulei inițiale. Companiile estimează că vaccinul lor recombinant va putea fi gata la începutul anului viitor.

În paralel cu noul studiu de fază 2, Sanofi a început dezvoltarea unor formule direcționate împotriva noilor variante ale virusului.

Până la momentul în care aceste formule se vor dovedi eficiente și vor primi aprobarea de punere pe piață de la autoritățile de reglementare, Sanofi va produce vaccinul Pfizer/BioNTech.

Sursa: https://www.sanofi.com/en/media-room/press-releases/2021/2021-02-22-11-40-00#

Articole recomandate
ŞTIRI MEDICALE

Un hotel din Republica Dominicană a transformat un etaj întreg al hotelului în spital pentru turiști

1 Minute
Este evident că pandemia a influențat toate domeniile și continuă să ne schimbe viața și obiceiurile. Mai multe hoteluri din…
ŞTIRI MEDICALE

Un studiu recent, realizat în cadrul programului REACT, arată că două treimi din pacienții infectați cu varianta Omicron spun că se află la o doua infectare.

1 Minute
În cadrul cercetării au fost studiați peste 2 milioane de oameni, voluntari din Marea Britanie. Varianta Omicron a fost identificată…
ŞTIRI MEDICALE

Medicii din Cehia se confruntă cu atacuri violente fizic, pe stradă, din partea unor cetățeni care se opun restricțiilor Covid-19 și vaccinării.

1 Minute
În Praga sunt organizate cursuri dedicate medicilor pentru a putea evita situațiile conflictuale pe care le generează cei care se…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.