Un consum de alimente și ingrediente bogate în seleniu ar putea fi benefic pentru starea pacienților diagnosticați cu Alzheimer, arată…
Studiu: Persoanele cu o anumită grupă de sânge pot avea un risc mai mare de AVC înainte de 60 de ani
Persoanele cu una dintre grupele de sânge de tip A pot avea un risc mai ridicat de a suferi un…
Cancerul de sân este cel mai frecvent diagnosticat cancer la nivel global și, potrivit cercetătorilor de la Agenția Internațională pentru…
Ni se spune în mod regulat să bem multă apă pentru a ne hidrata, respectiv pentru a ne menține sănătoși….
Genomurile a 100.000 de bebeluşi vor fi secvenţiate în Marea Britanie astfel încât bolile rare să poată fi detectate mult…
Un nou studiu al cercetătorilor din Australia indică faptul că legumele în general reduc riscul de diabet, cu excepția cartofilor….
Persoanele care fac aproximativ trei serii de activitate intensă de câteva minute în fiecare zi, cum ar fi urcatul scărilor,…
Un nou studiu realizat de oamenii de știință de la Universitatea Johns Hopkins arată că postura corpului în momentul în…
Nutriționiștii au analizat recent efectele arahidelor, ierburilor și condimentelor – inclusiv scorțișoară, ghimbir, chimen, rozmarin, oregano, cimbru sau busuioc –…
Un vaccin experimental împotriva HIV a avut rezultate promițătoare la primele teste clinice, reușind să inducă anticorpi cu spectru larg…